Bildbomb #1
DATUM: 2011-03-31 | TID: 22:06:28 | KATEGORI: Allmänt








från vår långauteritt ;)








resten av bilderna fixar jag imorgon, hoppas ni gillar dom ! :)



gilla gilla gilla !
DATUM: 2011-03-31 | TID: 21:43:03 | KATEGORI: Allmänt

Internet funkar nu igen, så nu kommer updateringen vara på topp igen ! Och jag har en massa bilder att visa er, åh äntligen ! :D Sen kan jag ju säga att det ogillas när man har missat såå mkt på alla bloggar jag läser, aja får kolla igenom det viktigaste på dom ;) Jag ska inte skriva så mycket, ska se till att vissa bilder kan komma upp här nu, hejsvejjs!


Här kommer ett inlägg, bättre sent än aldrig
DATUM: 2011-03-29 | TID: 20:57:59 | KATEGORI: Allmänt

Ja, det var ju ett tag sen ni fick en ordentlig update, så ska försöka berätta vad som hänt sen senast ;) Skolan flyter på som vanligt, på torsdag lämnar jag in ansökningslappen om skolval till 9an, det ska nog bli bra! :)

 

Sen Skottas går det bra med, red han igår, lite dressyr i paddocken, det gick bra. Och vi tog oss en galopptur på grusvägen för att ha lite kul tsm, pigg ponny ! :'D Så gullig är han asså :) Sen imorgon har jag studiedag, så då sticker jag till Skotti. Har en massa bilder på datan där internetet inte funkar, helt typiskt asså... Aja, men sen kommer ni kunna få se en massa bilder, LOVAR ER! :D  Hoppas detta var en liten update om hur det har varit, hörs nån annan dag!


xoxo, emma.


Bad update
DATUM: 2011-03-25 | TID: 08:03:35 | KATEGORI: Allmänt

Vårt internet funkar inte, så bloggen får ta sig en vila tills det funkar igen

Dagens
DATUM: 2011-03-22 | TID: 15:49:34 | KATEGORI: Allmänt

Skolan idag var hemsk, haha. Nej men vi hade timmstest i tre timmar, sjukt jobbigt :o Iaf, sitter hos Josse nu, vi har simmat med skolan sista lektionen så jag missade bussen hem. Oj, va mycket klockan är, ska ju snart ta bussen hem. får hoppas på att internetet funkar, hörs senare !

Inget internet | Skottas 21/3
DATUM: 2011-03-22 | TID: 07:54:44 | KATEGORI:

Så därför är det total kass update, grymt ledsen, ska se om man kan försöka fixa det på nåt mysko sätt men ja. Har ju en massa bilder jag måste ladda upp här ;)
Iaf, så var jag hos Skottas igår, började o mocka, sen när jag var helt klar red jag till Nilla och Elvan, red lite dressyr med några bommar - tre travbommar på ena långsidan och två galoppbommar på andra. Vet inte avståndet exakt men ja. Det gick superbra, Skottis var jätte fin, Nilla fotade oxå, men som sagt funkar inte vårt internet så jag kan inte ladda in några nya bilder, åh vad jag blir irriterad på det ... Aja ni får stå ut ;)
Hur som ska jag gå till skolan idag, simning sista lektionen, inte kul..





Damp internet...
DATUM: 2011-03-20 | TID: 13:32:21 | KATEGORI: Allmänt

Förlåt att bilderna inte kom upp igår, men som vanligt funkar inte mitt internet på min data, där alla bilderna är ofc. Så fort mitt internet vill fungera igen lovar jag er att alla bilder kommer upp här, både på mig och Nilla :) Hur som helst, är dagens planer att bara chilla, blir nog bio sen ikväll, hoppas jag.
Veckoplanering, v.12
Måndag:
Skola, Skottas
Tisdag: Skola, skolmöte
Onsdag: Skola, Hugo
Torsdag: Skola
Fredag: Skola, ?
Lördag: Dop, Skottas?
Söndag: Tävling på viarp- fotograf om jag själv inte ska vara med.




Skottas 19/3
DATUM: 2011-03-19 | TID: 17:29:02 | KATEGORI:

Var då först på Hööks, köpte en långarmad vit tävlingsskjorta. Sen åkte vi vidare till Nilla hos Elvan, fixade v henne och Skottas sen red vi ut en långrunda på ca 1,h, supermysigt! Hästarna var pigga som attan, blev sist ridna i söndags, hehe ;) Sen när vi kom tillbaka hem tog vi o fotade lite, så alla bilder kommer sen, jag bjuder er på ett smakprov om hur dom andra bilderna är.
Så nu ska jag bara ta det lugnt och chilla, håll koll så kommer bilder + annat roligt kanske upp, vem vet.






Godmorgon
DATUM: 2011-03-19 | TID: 09:53:15 | KATEGORI: Allmänt

Blir ett snabbt inlägg, för snart ska jag iväg ;) Igår blev det massa skratt med Emma och Tina mot kvällen, helt underbart sjukt kul har vi alltid! Måste göras om :D Iaf, så sitter jag i ridkläder nu och ska snart till Hööks och Skopunkten med mamms och syrran, sen direkt efter det åker jag till Skottas, jag o Nilla rider nog ut tsm, så då blir det nog inga ridbilder men kameran hänger med ändå.
Mer update kommer sen idag, hörs sen!


Sticker till stallet med Emma nu..
DATUM: 2011-03-18 | TID: 18:18:35 | KATEGORI: Allmänt

Strax åker vi till stallet, Emma ska bara mocka till Ingo, så vi hörs senare! :)

@ Emmas place
DATUM: 2011-03-18 | TID: 16:16:45 | KATEGORI: Allmänt

Skolan har varit såå chill idag! Började kl 9.50, sen var vår ena lektion inställd så totalt har vi haft 2-3 lektioner på hela dagen, super nice ! :D Iaf, mötte upp Emma i stan, sen tog vi bussen hem till henne så nu sitter vi här o tar det lugnt, ska ta lite o käka sen får vi ta o kolla upp sommarjobben ;) Åker till stallet senare. Dvs att vi inte vet exakt när, det kommer som det går :P Hörs mer sen, ha det super!
EDIT: DET ÄR FREDAG ! :D Soft eller vad?


Statistiken är som updateringen
DATUM: 2011-03-17 | TID: 21:56:10 | KATEGORI: Allmänt

Har inte haft sådär super mycket tid till datan idag, skolan tar upp så mycket tid o allt detdära. Kom hem vid tre, somnade på soffan med vovven som kudde, tills han stack :( Vaknar igen runt 17.30 och tar lite käk, sen har jag pluggat matte, så nu är den stencilen klar. Såå skönt.
Imorgon åker jag direkt hem till Emma efter skolan och förhoppningsvis hittar vi ett sommarjobb tsm. Hänger även med henne till stallet då hon ska mocka :) Ska verkligen bli bättre på updateringen, lovar!
xoxo emma.


Happy Hugo 16/3
DATUM: 2011-03-16 | TID: 18:36:04 | KATEGORI:

Idag hade vi hoppning, hoppade en serie på medellinjen, som började med tre bommar, ett räcke, två bommar och en oxer, och Hugo gick som en prins! :D
Vi började uppvärmingen med att öka och minska traven, och se hur snabbt hästarna lyssnade och Hugo lyssnade super bra. Sen övade vi på halter, som skulle göras mellan hinderna och bommarna, om ni förstår. Det gjorde vi från skritt-halt-skritt. Sen fortsatte vi samma övning men i trav-skritt-trav, super duktig va han! Sen i galoppen övade vi volter, både snäva och större volter, och i slutet blev han lite för pigg och då blev han också lite stark, men det funkar bra ändå för han lyssnar så bra.


slänger in en söt mobilbild. Jag vill ha en fotograf nu som kan fota oss om onsdagarna!

Sen började vi då hoppa serien, redan från början gick det super, han blev inte för stark heller, och det är ett stort plus. Avståndet var helt perfekt också, blev riktigt bra och jag är super nöjd med dagens ridpass, nästa gång har vi dressyr och då väntar Hugo på mig, kanske tar inspänningarna så att han går iform. Skämt osido, får se hur jag gör ;)


I skolan
DATUM: 2011-03-16 | TID: 10:02:48 | KATEGORI: Allmänt

Är i biblioteket nu, och kollar facebook lite, så kommer ett snabbis inlägg bara för sakensskull ;) Ska snart ha hemkunskap sen är det lunch, och efter det åker vi till HFRK o jag vill rida min bebis Hugo, får se hur det blir :) Hörs mer sen ikväll, ha det!


Love, världens finaste.
DATUM: 2011-03-15 | TID: 17:38:48 | KATEGORI: Horse flachback's

Haft denna inlägget i utkast ett tag nu, bara för att komma ihåg att berätta om "min" lilla prinsessa. ♥
Love är en liten b-ponny på 120cm som jag började rida bara nåt tag efter hon kom till ridskolan, och redan första gången jag red henne blev jag helt förälskad i henne. Hon var egen- bestämd och envis. Kunde inte mycket heller för den delen, men vi kämpade på, hon och jag. Hon var inte den fina dressyrponnyn som gick iform hela tiden, snarare tvärtom. Hon var speciell.


Nån cr hoppning.

Tillslut blev det att jag red henne varje torsdag i ridgruppen, och jag märkte hur mycket hon lärde sig, sakta men säkert. Vi startade nån dressyr och hopptävling lite då och då, mest för utbildningen. Dom små barnen var nästan "rädda" av att rida henne, nån gång frågade en liten tjej mig: "Vem ska du rida?" så sa jag att jag skulle hoppa Love. "Oj.. Hoppas du inte ramlar av henne, det har jag gjort." Lite synd, för denna ponnyn vill inget dumt, hon trivdes bara inte på ridskolan med en massa olika elever som rider henne.



Tiden tickade iväg, och Love blev allt mer tjurig och envis på barn lektionerna, så ridskolan bestämde sig för att sälja henne. Och jag skulle rida henne till försäljning, detta var senvåren 2010. Så sommarlovet 10' flyttade vi Love och hennes son, Star till en ridlärares stall där jag även hade Jojje - min sköthäst. Jag kommer ihår hur tittig hon var på exakt allt när jag red henne i paddocken första gången där, allt var läskigt. Dagen efter reagerade hon inte på nåt. Det tog ett tag innan hon började slappna av, men jag fick in rätt knappar hon hon var bara superfin ♥




Love till vänster, Star till höger.

Sen började vi hoppa lite smått hemma, och hon har sin egna hoppteknik. Man visste inte alltid om hon skulle hoppa eller stanna. Så sen var vi med på en P&J nere på Viarp, 60 och 70cm, så högt hade jag inte tävlat henne innan. I 60 klassen ramlar jag av på 6e hindret, men man kan säga att det var pga sadlen, den var förstor och gled fram på halsen, så vi bytade sadel till 70 klassen och där fick vi två stop, som var mitt fel. Men hon hoppade som aldrig förr. Vilken känsla det var, att gå från första tävlingen på 30cm ca till 70cm. Man kan ju säga att det är en stor förändring, och tänk att mest är det jag som lärt henne det? Den sommaren var den bästa i mitt liv, jag hade världens finast b-ponny för mig själv och hon stormtrivdes som "privatare"









Hon blev ju inte såld ändå, och det är jag så jävla glad för, men ändå vill jag inte ha henne stående på en ridskola hon inte trivs på. Nu står hon ffr på VKRK, och är helt annorlunda, sköter sig super, oftast - vad jag vet. Hade jag kunnat, skulle hon varit min för alltid, men min tid med henne är slut, mest för att jag är för gammal och längden, men att sitta på hennes rygg en gång till, gud va underbart det skulle vara.







she got her own thing
thats why i love her
miss independent
ooh the way we shine
miss independent yeah ♥


you'r fucking perfekt to me.


Tävling hos Hanna
DATUM: 2011-03-15 | TID: 16:41:16 | KATEGORI: Allmänt

Jag är med och tävlar om ett par Pioneer stövlar hos Hanna

http://brusella.blogg.se/2011/march/vartavling-vinn-ett-par-ridstovlar-d.html#comment


Finner inga ord
DATUM: 2011-03-14 | TID: 21:23:48 | KATEGORI: Allmänt


jag saknar denna ponnyn enormt, min andra halva. ♥


Det har bara stått helt still..
DATUM: 2011-03-14 | TID: 20:09:08 | KATEGORI: Allmänt

Under hela kvällen har jag försökt komma med nåt bra inlägg, men det går bara inte. Det står lixom totalt stilla i mitt lilla huvud, och eftersom jag inte är i stallet dagligen blir det inte mycket "ridnings" inlägg tyvärr nog. Jag ska försöka komma på en massa roligt ni kan läsa om, var inte blyga med att komma med förslag!


Känner för lite förändring..
DATUM: 2011-03-14 | TID: 18:42:37 | KATEGORI: Allmänt

Någon snäll människa som skulle vilja fixa en ny design och header till mig ? Känner att jag vill byta ut bilderna och lite sånt, bara få det lite nytt och fint.


Tur jag inte behöver prata i nåt inlägg.
DATUM: 2011-03-14 | TID: 17:48:37 | KATEGORI: Allmänt

Detta börjar bli lite tråkigt att vara sjuk nu, rösten försvinner snart känns det som, haha :P Stannade hemma från skolan idag, så jag har inte gjort mycket undet dagen mer än att vila mig och sånt ;) Funderar på att feta mig lite med chokladmuffins ?
Håller även på med lite andra inlägg, som ligger i utkast, måste bara göra klart dom sen kan dom publiceras, kommer nog några ikväll, håll koll som vanligt! :)


Statistiken blir bara högre och högre !
DATUM: 2011-03-13 | TID: 21:11:45 | KATEGORI: Allmänt

Fortsätt så ! :D


Dom bloggar jag läser
DATUM: 2011-03-13 | TID: 21:04:56 | KATEGORI: Allmänt

Jag har Opera som internet, och då kan man lägga in snabbval, så jag la in dom bloggar jag läser varje dag där :P Tänkte ni kunde se vilka bloggar jag läser varjedag, hehe. ;)


min dagliga bloggläsning ;)


Röd/Svart Outfit
DATUM: 2011-03-13 | TID: 20:52:26 | KATEGORI: Outfits

Ge mig allt eller vadå? Döösnyggt enligt mig! :)




Att jag aldrig kan bli frisk
DATUM: 2011-03-13 | TID: 14:32:44 | KATEGORI: Allmänt

Usch att jag aldrig kan bli frisk nån gång :o Just nu är det superfint väder, och för den delen inte kallt heller, perfekt att rida i.. Aja, hostar hela tiden gör jag, ganska jobbigt :( Senare idag ska jag fixa lite roliga inlägg, så ni får hålla koll när det kommer :)


Bilder, SM hoppning
DATUM: 2011-03-12 | TID: 22:39:53 | KATEGORI: Allmänt

Blev inte så många bilder jag trodde det skulle bli, men jag har bara original-objektivet till kameran så har inte mycket att komma med. Så ni får nöja er med dessa få bilder, som tyvärr inte e nån hoppbild. :(












tyvärr är detta dom bästa bilderna, bara. :( får ta o skaffa mig ett zoom-objektiv ;)


Varit på sm hoppningen nu.
DATUM: 2011-03-12 | TID: 18:14:24 | KATEGORI: Allmänt

Ja, som rubriken lyder va ju jag på sm hoppningen idag med Emma och Becca. Fick även med mig ett par ridbyxor hem. Fotade en massor, så bilder kommer senare ikväll :) Önskar jag haft lite mer pengar, var såå många saker till jag lätt hade tatt med mig hem om bara plånkan varit lite mer full och mindre tom ;) Super nice att ha v.i.p. band så man kan gå runder överallt, stod oxå o chillade lite i vip tornet och drack alkisfri cider och käkade chokladmuffins med mina härliga tjejer :)








egentligen är jag lite skeptisk att rida i oskodda ridbyxor, gillar bättre helskodda men dom är ju bara så fina! (kan ju kanske bero på att jag älskar rött ;))


Hjälm eller inte?
DATUM: 2011-03-11 | TID: 21:10:30 | KATEGORI: Allmänt

Ja, vissa vill ju ha lite "finare" bilder på sig och sin häst, när man rider barbacka och håret flyger bakom en och då tänker vissa kanske att det blir finare bilder utan hjälm då. Varför undrar jag då? Det är inte de att jag har något emot dom som rider utan hjälm för att ta lite snyggare bilder, men. Om man då säger att det blir finare bilder utan att rida med hjälm, då menar man ju att hjälmen skulle förstöra det fina i bilden. Så som jag uppfattar det.


sommarbild på mig och Jojje, '10.



Jo, det jag vill få sagt är då; Om man är då på ex en tävling, så fotar en kompis en superfin bild på sig och sin häst. Klart man gillar den bilden då. Jah tror knappas att man tänker "denna bilden skulle varit finare utan hjälm." Nej så tänker man ju inte. Men det är nog mest för att man då även har sadel. Så varför tycker man att bilder med hjälm är fula när man ex rider barbacka? (om ni förstår hur jag menar.) För varför skulle det vara fult just då att ha hjälm när man annars inte tycker så?


ännu en sommarbild på Jojje, '10.



Visst, jag kan tycka vissa bilder kan vara snyggare utan hjälm, men aldrig så att jag skulle tycka dom hade varit fula bara för att ryttaren har en hjälm på huvet. För det är inte fult att rida med hjälm what so ever, enligt mig. Det är ju ändå en säkerhet att rida med hjälm än att inte ha hjälm på huvet.
Detta är ju då min åsikt om detta, ni får ju såklart rida hur ni vill :)

Vad tycker ni om detta med hjälm eller inte?

 


Fredag hela veckan, eller?
DATUM: 2011-03-11 | TID: 17:22:51 | KATEGORI: Allmänt

Snart drar jag ner till duschen, gör v mig sen åker jag o handlar med mammi, bara för att komma ut från huset idag. & förlåt att det kommer sånna här trista inlägg, men när man är sjuk och inte vet vad ni vill läsa om får det bli sånt tråk ;) aja, nu kallar duschen, hejdå!

Spara pengar
DATUM: 2011-03-11 | TID: 14:33:01 | KATEGORI: Allmänt

Ja, det är något jag inte alls är bra på. Såfort jag fått pengar känner jag ett behov av att slänga ut dom på en massa skit. Fast att jag har en hel lista på saker jag vill ha ;) Nu har jag dock blivit bättre på det, att spara pengarna. Och till sommaren hoppas jag att ha ett litet sommarjobb så man kan tjäna lite extra, letar lite då och då efter nåt ställe att få nåt jobb under sommaren, men det går väl lite sådär. :P 

Ridsaker är ju det mesta som står på min "vill ha" lista, och såklart är det ju det som är dyrast. Men man får ta och tänka lite på vad som är viktigast att köpa. :)

Har ni något bra sätt att spara pengar på?



Sjukling
DATUM: 2011-03-11 | TID: 11:42:05 | KATEGORI: Allmänt

Vaknade runt nio tiden, var tvungen att gå upp och ta min morgon tablett mot förkylningen, bara att hoppas på att den hjälper. Ja, är ju hemma från skolan idag, och internetet funkar super så förvänta er en superupdate idag! Måste bara se vad jag kan fixa för roliga inlägg ;)
Det får bli allt för nu, ha det!


en liten bild som får piffa upp inlägget ;)


Kass update- jag vet.
DATUM: 2011-03-10 | TID: 22:02:12 | KATEGORI: Allmänt

Asså det är något stort fel på mitt internet, det vill bara inte fungera med mig .. :( Aja, nu funkar det förhoppningsvis så att jag kan publicera detta inlägget till er ;)


 

Stack hem från skolan idag, har blivit sjuk igen- förkylning. Så imorgon stannar jag hemma från skolan och bara tar det lugnt, ser till att vara frisk till på lördag då det är sm hoppningen och jag ska fota en massor, så bilder kommer sen på lördag kväll eller söndag :)
& som jag sa innan så vill bara inte det trådlösa internetet nu, så ni för nöja er med detta tråkiga inlägget, tills vidare. Imorgon hoppas jag det funkar bättre så att ni kan få er en schysst update!


Fråga till er läsare
DATUM: 2011-03-09 | TID: 21:26:46 | KATEGORI: Allmänt

Tycker ni det är roligare att läsa en blogg med EN bloggare eller FLERA? (typ två)


never give up.
DATUM: 2011-03-09 | TID: 20:54:46 | KATEGORI: Allmänt

motgång är bara början till framgång.


Update
DATUM: 2011-03-09 | TID: 20:08:10 | KATEGORI: Allmänt

Har varit så grymt trött idag, kom hem efter skolan o hfrk o la mig på soffan och sov ett litet tag, åh va skönt! :) Skolan var soft, gjorde inte mycket, sen åkte vi till hfrk, teorin va om "stilhoppning" Vi kollade på en film om det, & det var intressant. För det är sånt man ofta tänker på när man ser andra rida och dömmer andra, men själv är jag inte så bra på den fronten. Har mycket med min sits i både dressyr och hoppning jag måste verkligen förbättra. Bland annat; skänklarna- mina fötter pekar ut och Nilla säger till mig heela tiden, men det bara blir så. Så det mååste förbättras. Händerna; Håller oftast händerna lite brett isf för att hålla ihop dom, även här måste jag förbättra det. och blicken (!); vad finns det o säga? UPP MED BLICKEN IST. ;)

Aja, efter teorin gick jag ner till min älskling, blev några mobilbilder på han, men han är lika söt som alltid. :)




prins Hugo, my love. ♥


Just nu, befinner jag mig på HFRK.
DATUM: 2011-03-09 | TID: 14:30:00 | KATEGORI: Allmänt

Vid denna tiden är jag på HFRK, och har teori, men vad vet jag inte. Ska hälsa på min bebis Hugo oxå, kanske kan komma en mobilbild med hem till bloggen sen? ja, vi hörs mer när jag kommer hem! Ha det!



Dag 5 – Något annorlunda med min häst
DATUM: 2011-03-09 | TID: 10:30:00 | KATEGORI:

Något speciellt med Skottas? Hehe, han är nog en rätt speciell liten polle, men sen, alla hästar är ju annorlunda på sitt sätt så jag fattar inte vad det riktigt menas med "något annorlunda" Aja, ibland förstår jag mig inte på allt, hehe ;)


så söt han e, jue. ♥

Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Svar på tal.
DATUM: 2011-03-08 | TID: 22:11:03 | KATEGORI: Frågor & Svar


"jag ska nog dit, men måste man köpa biljetter före? Kan man inte göra det sen när man kommer? :)
Tack för en jättebra blogg! :D"

Jag vet faktiskt inte hur det är med biljetter, för min mamma fixade biljetter till mig så har ingen aning om det, men kolla annars HFRK's hemsida. Där borde det stå om man måste köpa biljetter innan :)
Tack så mycket, det blir man glad av att höra ! :D


äntligen funkar internet igen !
DATUM: 2011-03-08 | TID: 21:54:44 | KATEGORI: Allmänt

Ja, som tur är, så nu ska jag ta o fixa tidsinställda inlägg till imrn, njut och lääs ;)


SM HOPPNING.
DATUM: 2011-03-08 | TID: 21:01:08 | KATEGORI: Allmänt

Nu i veckan börjar ju SM Hoppningen på HFRK, och på lördag åker jag, Emma och Becca dit :) (tackar mamms som fixade biljetter) Och något som är ännumer super är att vi får även sitta inne på v.i.p. avdelningen, hur kul är nu inte det?! :D Blir massa kul då, tagga ! :)

Nån mer som ska till HFRK och kolla på SM hoppningen ? :)


Förlåt från min del.
DATUM: 2011-03-08 | TID: 20:57:38 | KATEGORI: Allmänt

Förlåt för den urkassa updaten, men mitt internet vill bara inte fungera på min data :( Så då måste jag låna mammis data för detta knäppa internetet funkar bara på denna datan, helknäppt..

Aja.. Igår va skoldagen rätt soft, gjorde inget speciellt. Sen har jag bara pluggat :P Och ja, samma idag typ, rätt kul va ? Imorgon har vi iaf teori bara, ska hälsa på min bebis Hugo oxå, saknat han så grymt mycket. min älskade Prins. ♥

Får bli ett tråkigt inlägg utan bilder för ja, kunde inte ladda upp nån bild.. Sorry!


Fler bilder från tävlingen !
DATUM: 2011-03-06 | TID: 21:07:06 | KATEGORI:

Foto: Fredrika
tack fredrika ! :D




en söt ponny som inte hoppar för sin ryttare inte driver han ;)



söte ponnie. ♥


Just nu, ja nu- indå då.
DATUM: 2011-03-06 | TID: 20:53:23 | KATEGORI: Allmänt

Har duschat för kanske 10 minuter sen, så jag ska faktiskt ta o fixa lite roliga tidsinställda inlägg till imorgon, så ni har nåt att kolla på meddans jag är i skolan. ;) Snäll jag är eller hur ? Så då tycker jag ni kan vara extra duktiga med att kommentara bara för det (a)


dags för ponnyakuten.
DATUM: 2011-03-06 | TID: 15:57:47 | KATEGORI: Allmänt

Eftersom vi inte har svtB på TV:n så kollar jag ponnyakuten nu ;)




Bilder från tävlingen.
DATUM: 2011-03-06 | TID: 15:17:16 | KATEGORI:

Här kommer bilderna från idag. ;)




Ebba på Montoro, Jag på Skottas. Grattis till Ebba som vann sin klass ! :D









och vi avslutar med min favoritbild. ♥


Hopptävling 6mars.
DATUM: 2011-03-06 | TID: 12:33:36 | KATEGORI:

Ja, åkte till skottas runt halv 8, sen körde vi till HFRK kl.8 , tävlingen flöt på, och Skottas kändes verkligen super! :D På framhoppningen gick det verkligen jätte bra, o på banan var han bara helt superfin! Men vi fick ett stop på 3an, för jag drev inte han, så det är mitt fel, annars gick det såå bra asså. Jag är supernöjd! :)
Tack Tina som fotade en massa fina bilder! ♥


ni får ett smakprov på en av alla bilder, fler kommer senare ofc !

sötaste ♥

Lördag.
DATUM: 2011-03-05 | TID: 21:41:11 | KATEGORI:

Heey alla roliga bloggläsare ! :D Idag har jag typ städat, sen åkte jag till mormor och morfar och firade lite där, sen lite innan tre åkte jag hem och bytade om, sen åkte vi och hämtade Tina, och åkte till älskade Skottis ♥ Red lite i paddocken, hoppade även nåt räcke lite, i slutet gick det såå bra ! :D Och sen låg det på typ 1 meter, hehe :) Tina fotade en massor med bilder, som vi laddade upp på min data, men såklart ska internet inte funka... Så nu sitter vi vid mammas data, och kan tyvärr inte ladda upp bilderna här :( Lovar er att dom kommer när internet funkar ! :)

Nu sitter vi här vi datan, ska blogga lite sen kanske det är dags att nanna ? Ska ju upp tidigt imrn o tävla :D Aja, hörs mer imrn, önska mig lycka till inför tävlingen tycker jag :)



min prins, föralltid.
DATUM: 2011-03-04 | TID: 23:04:59 | KATEGORI:

Ja, ni kanske inte vet detta, så kan berätta lite för er innan själva händelsen kommer.

Jo, jag rider ju på HFRK, men det är bara med skolan. Vi har en "ridprofil" där man får rida gratis på hfrk en gång i veckan, och förra terminen började jag rida Hugo, som jag blev förälskad i direkt. Men... Efter sommaren ska min skola läggas ner :(
http://hd.se/helsingborg/2011/03/04/kanslosamt-beslut-om/
Helt sjukt tråkigt, för Kubikskolan ska ta över, och jag åker 40 minuter varje morgon till skolan kl. 06.45 och 40 minuter hem bara för att kunna få rida på hfrk och kunna lära mig ännu mer, och det har jag oxå gjort på dessa 3½ termin som gått nu.

Så ja, det jag skulle säga- Nu efter sommaren kommer jag aldrig mer få sitta på Hugo's rygg. Ni anar inte så hemskt det är? Jag verkligen älskar Hugo. Han betyder allt för mig, o nu efter sommaren kommer jag nästan aldrig mer få se han, för jag kmr knappt vara där så ofta om jag inte rider där eller är medlem där.
Usch, tanken är skrämmande, min älskade prins Hugo. Vi ska ta vara på vår tid nu, en drygt halv termin kvar. Du & Jag. Vi två. ♥


det finns inget jag älskar mer än denna ponnyn, lovar er. <3

Helgen.
DATUM: 2011-03-04 | TID: 22:46:20 | KATEGORI: Allmänt

Ja, imorgon måste jag veeerkligen städa mitt rum, Tina kommer & ska sova här ju, så det behövs ju , hehe ;) Sen ska jag till skottis vid kanske tre, eller nåt och då hänger även tina med dit, hon kanske vill fota lite? :) Ja, sen på söndag äre tävling ju, så helgen är helt planerad.
Ridbyxorna är i tvätten, efter ett bra tag sen senaste användning, taggatagga tävlingen ! :)


Min dag har varit lovely !
DATUM: 2011-03-04 | TID: 22:20:32 | KATEGORI: Allmänt

Ja, skoldagen var hur soft som helst, vi fick sluta tidigare, så jag stack till stan o träffade Becca och Emma, sen åkte jag o Becca till Lithos, hennes "egna" ponny, åh så söt han är ! :) Hon mockade, fixade hö och maten, sen stack vi till väla och hade supertrevligt & såå grymt kul tsm !
Så nu e jag hemma och ska fixa en massa inlägg, skojj va ? :D


Har ni sett detta ?
DATUM: 2011-03-04 | TID: 22:11:10 | KATEGORI: Allmänt

Ja, Linn från teamsl hade lagt ut ett sjukt bra inlägg , som ni kan läsa HÄR , och såklart var jag tvungen att kommentera min åsikt om det :) Så nu såg jag att hon lagt ut min kommentar på bloggen, så kul ! :)


det va jätte kul att folk håller med om det, :D
http://teamsl.blogg.se/2011/march/diskussion-kring-kommentarer.html


3/3, dagens.
DATUM: 2011-03-03 | TID: 20:23:43 | KATEGORI: Allmänt

Åh, ni anar inte så taggad jag är inför söndag ! & Emma är supersnäll som låter mig låna hennes gröna scapa schabrak, wiie ! :D tack emma :)


 


 Hur som helst, jagh ar inget roligt att blogga om, det står helt stilla i mitt huvud, så ni får ta o kommentara så det kan komma upp massa roliga inlägg ni bara suktar efter att få läsa ! :)
/emma.


13 snart 100 ?
DATUM: 2011-03-02 | TID: 20:45:48 | KATEGORI: Allmänt

87 gånger kvar, ohyes - vi älskar ridningens vackra avramlingar !



Jag bara älskar han ♥
DATUM: 2011-03-02 | TID: 20:34:05 | KATEGORI: Allmänt

love, big love.


Vilgot 2/3
DATUM: 2011-03-02 | TID: 17:46:39 | KATEGORI: Allmänt

Blev ridning med Vilgot, tänkte det skulle gå superbra för vi skulle hoppa studs, men det blev tvärtom.. Framridningen var super, slalom och volter, ponnyn bytte fint galopp i slalomen precis som han blev tillsagt, superfin var han ! :D
Sen skulle vi hoppa studsen då, som var kryss på kanske 40cm bara (?) Ett stopp på första hindret, jag drev inte på han sådär bra, men kännde ändå som om han var lite tittig, så vi tog om det igen. Och då hoppar han 1an, stannar på 2an .. Bara tramsade, och var tittig o sånt, så jag blev lite sur och sa till han på skarpen. Men det hjälpte inte tydligen, Vilgot ville bara inte idag.. :( Så vi rider mot studsen igen, hoppar 1an, sen 2an - mot 3an och stopp igen, o jag ramlade av. :/ Upp igen, Liselott (ridläraren) tog ner ena bommen på kryssen, ändå stannade han på 1an, men jag drev på han så att han kom över ändå.

Tillslut fick alla bommar ligga på marken så vi kom över ordentligt, känns inte så kul när det gick så bra förra gången, blev lite besviken på hur det blev.. Han kan ju, det har han bevisat för mig, vi hoppade ju en bana förförra gången på 60-70cm.
Men vi laddar om till nästa gång, om 2 veckor och hoppas på en bättre hoppning ! :) Teorilektion nästa gång, aja :)


men han är ju så söt att man bara inte kan bli sur på han ändå, lilla Vilgot. ♥

Igår, 1 mars.
DATUM: 2011-03-02 | TID: 17:30:17 | KATEGORI: Allmänt

Ja, igår funkade ju inte mitt internet, så kunde inte ge en sådår super bra update :( Men nu funkar det, så här får ni min tisdag :)
Kom hem från en chilldag i skolan, åkte sen till Alice, för vi skulle till Orchidé, som jag skulle rida. ;) Vi red ut en runda, lite kyligt men det funkade :P Orchan var pigg och glad, rolig att rida dvs :) Grymt roligt och mysigt Alice! ♥
orkar inte leta reda på nån bild på Orchan, så ni får stå ut med en fantasibild som ni själva får fixa ihop i huvet ;) Tänk er; skimmel, maxad D-ponny och supersöt ! :D


Skolan..
DATUM: 2011-03-02 | TID: 10:13:41 | KATEGORI: Allmänt

Sitter i skolan nu, ska rida sen :D Kanske Vilgot eller Hugo, jag får se vad vi ska ha för övningar, aja bloggar sen ikväll om hur det gått, ha det bäst! :)


Förlåt för kass update !
DATUM: 2011-03-01 | TID: 21:56:14 | KATEGORI: Allmänt

Men internet funkar bara inte alls ikväll, och jag som hade planerat massa roliga inlägg till ikväll och imorgon ! :( Aja , förlåt men hoppas ni kan stå ut till imrn, då hoppas jag internet funkar ! :)

Så, jag berättar om min dag imrn, måste gå och fixa v mig och packa ridsakerna till morgondagen!