Oj, har nästan glömt bloggen!
DATUM: 2011-04-24 | TID: 18:33:23 | KATEGORI: Allmänt

Jag har nästan glömt att blogga, soo sorry!
Vi hade genrep till påskshowen igår, och det gick superbra! Jag kan lova er att det är något ni borde åka och kolla på, för det kommer vara en massa skojj! :D Har jag tid kommer jag fota så mycket jag hinner, om jag inte ska vara funktionär dvs. Så kameran kommer ju klart med. Ja, och mitt internet funkar inte, igen. *suck* Med det menar jag mer på att jag inte kommer åt några bilder till intertet, för jag har fixat hjälp med header/design eftersom jag tydligen inte har nån nu, man ser ju inget :( s



Idag har jag knappt gjort nåt alls.. Krängt en massa cookies så det är lite bud på att gå ut och springa en runda innan det sätter sig på kroppen, haha. Men nu har jag inte mer och skriva, så vi hörs imorgon och jag hoppas vissa av er läsare vill komma och kolla på Viarps påskshow! :)


Skottas 22/4
DATUM: 2011-04-22 | TID: 23:00:51 | KATEGORI: Allmänt

Helt underbart väder ute idag asså! 20grader runt lunchtid, *gilla* :D Iaf, mockade och fixade med Skotti, sen red vi till paddocken hos Elvan, tog fram lite bommar, tre travbomar i ena hörnet och två galoppbommar med ca 7m's avstånd. Så jag ökade och minskade galoppen och Skottas var hur duktig som helst! Minskade sig superbra, även efter ökningarna. Red inte så länge, utan ett kort pass fast med mycket jobbande. Fotade lite i hagen sen, men internetet vill inte nu på kvällen så jag lånade laptopen så ni får bara några bilder nu, resten kommer imorgon.
Juste! Tidig morgon för min del, viarp vid nio för genrep till påskshowen, så update kommer senare efter det ;)


Finaste ♥


Morgondagen
DATUM: 2011-04-21 | TID: 22:36:04 | KATEGORI: Allmänt

Imorgon åker jag till Skottas, ska nog rida i paddocken tror jag. Kanske tar fram några bommar och övar lite markarbete, men jag har så svårt att komma på övningar så oftast blir det bara att jag rider samma saker hela tiden, det blir lixom ingen variation bland övningarna. Fast nu är jag fast besluten om att jag ska rida markarbete imorgon, så jag får sätta hjärnan i arbete och tänka efter en bra övning.
Ni får ju jätte gärna komma med tips om ridövningar! :)
Vi har haft superbra markarbetes övningar på HFRK, men sen har jag inte minne nog till att komma ihåg det, så ja.. Men jag tror jag har lite ideér jag kanske kan använda mig av ;) Aja, nu ska jag inte trötta ut er på en massa tråkig text.


favorit bild i repris. ♥


Tävling
DATUM: 2011-04-21 | TID: 21:02:09 | KATEGORI: Allmänt



http://tavlingsponni.blogg.se/2011/april/tavling-vinn-en-blogg-design.html#comment

Tävling hos PonnyOchRyttare
DATUM: 2011-04-20 | TID: 21:50:21 | KATEGORI: Allmänt



Klicka HÄR för att komma till tävlingen

Bildbomb
DATUM: 2011-04-20 | TID: 20:50:09 | KATEGORI: Allmänt




















Skottas 20/4
DATUM: 2011-04-20 | TID: 20:16:03 | KATEGORI: Allmänt

Härligt väder ute var det när Nilla och jag red ut, hästarna var superduktiga måste jag bara säga! Vi red en "skogs" runda, med lite mer gräs så vi kunde galoppera också. Sen kom vi till en stor gräshage som där vi kunde rida, så vi galopperade runder där lite och lät dom springa på lite, jätte kul var det! :) Fotade massa bilder på sötsaken Skotti i hagen och i stallet, så ni ska få se en massa bilder, om ni vill såklart.?


smakprov från dagens alla bilder.


Tiden tickade iväg
DATUM: 2011-04-20 | TID: 11:26:49 | KATEGORI: Allmänt

Nu måste jag stänga datan och göra mig iordning, sen åker jag till stallet!


Snart så!
DATUM: 2011-04-20 | TID: 11:25:38 | KATEGORI: Allmänt

Ni vet jag har berättat att jag hade en grym plan på g, snart så! :D


Gott om tid innan...
DATUM: 2011-04-20 | TID: 10:55:39 | KATEGORI: Allmänt

Gott om tid innan jag ska sticka till stallet, åker hemmifrån vid 12 tiden så jag har gott om tid att göra v Skotti, sen rider jag och Nilla ut som sagt. Kamerabatteriet laddas för fullt, i hopp om att det blir fulladdat innan jag ska åka. Lite onödigt inlägg men det står still i min hjärna ang bloggen. Så vad vill ni läsa om? ;)


Bilder, Skottas
DATUM: 2011-04-20 | TID: 10:38:09 | KATEGORI: Allmänt

Internet la ner igår kväll, så bilderna får ni nu :) bildkvalitén är ju inte den bästa, men det är ju mobilbilder.







jag antar att jag zoomade in för mycket.. typ.


Man ser ju inget ... ?
DATUM: 2011-04-19 | TID: 22:09:38 | KATEGORI: Allmänt

Igår la jag märke till att när jag gick in på bloggen för att kolla, så ser man inte headern, tänkte att det bara var nåt fel på internet hos Klara men nej, nu också.
Ser det ut såhär för er också?


det är ju meningen att man ska se headern..

Nu förväntar jag mig en bra statistik framöver
DATUM: 2011-04-19 | TID: 22:01:58 | KATEGORI: Allmänt

Datan funkar igen, så bloggandet kan fortsätta som innan, bra då alltså. Iaf blev gårdagen helt lovely, spenderat med underbara vänner, synd bara att påsklovet bara är 1 vecka, tiden går så fort... Men imorgon ska jag och Nilla rida ut tsm, jag ska ta kameran med mig och fota lite, dock inga ridbilder eftersom vi rider ut så rider jag ju inte med kameran. Men lite bilder från hagen kan ju ändå vara roliga eller?
Ska ta och ladda över mobilbilderna som jag fotade igår, så håll utkik efter som snarast!


Sommarkänslor! :D
DATUM: 2011-04-18 | TID: 15:46:31 | KATEGORI: Allmänt

Idag åkte jag till Skottas runt 10 tiden, mockade sen red jag till Nilla och Elvan så red vi i paddocken tsm. Red lite dressyr. Det gick lite segt i början, men efter att jag travat fram så gick det mycket bättre. Och galoppen arbetade han jättebra! :) Jag jobbade mest på volter, och lite ökningar som blev bättre på slutet. Så jag är väldigt nöjd över ridpasset. Fotade några mobilbilder också men är hos Klara och det går inte att ladda över bilderna :( Så det får vi vänta med tills jag är hemma imorgon, om vi inte lyckas fixa det!
Och igår var det träning på Viarp inför påskshowen, och det gick jättebra. :) Sen hängde jag med till Bellman med Klara, för hon o Alice skulle träna lite gymkhana, sen åkte jag hem.
Och nu sitter jag här hos Klara, ska snart duscha sen ikväll blir det mys med mina älsklings tjejer, så updaten blir lite som vanligt, dåligt.


måste också bara tillägga att jag red i bara en piké tröja idag, HELT UNDERBART! älska vädret! :D

Onsdag 13/4
DATUM: 2011-04-14 | TID: 18:21:53 | KATEGORI: Allmänt

♥Red Hugo på hfrk, brukar oftast ha gummiband på han i dressyren, för annars är han så vinglig, spänd och stark, men jag tänkte prova utan denna gången för att se om det gick bättre. Men nej. Han kändes lite okoncentrerad, och ville inte alls gå i form, inte ens på tyglen. Så Helen sa att mina händer fick "vara ett gummiband", så fick sitta med ½m's avstånd mellan händerna och kände mig allmänt okunnig. Lite då och då gick han fint, men i största allmänheten gick det inte sådär jättebra. Men jag är ändå nöjd på ett sätt, fast att det inte gick så bra. Men jag kör med gummibandet nästa gång, för han blir mycket lugnare och mer koncentrerad då. ;)

bjuder er på några mobilbilder;



världens finaste enligt mig. ♥

Sen åkte jag till Skotti direkt efter hfrk, mockade sen tvättade jag av benen på han, han var inte sådär super vit, mer åt det gråa hållet, haha. :P Red lite dressyr i paddocken, övade lite på volter och övergångar. Jätte duktig var han. Red även igenom LC:2 programmet, men vi såg väl lite muppiga ut, hehe. Programmridning är väl inte det vi båda är bäst på ;) Sen skrittade jag av han på grusvägen lite och hade mysigt med han :') ♥




i love you more and more. ♥


Bara en liten update sen senast !
DATUM: 2011-04-12 | TID: 19:12:36 | KATEGORI: Allmänt

Heey, känns inte som om det går så bra med bloggen tack vare mitt internet.. Segt. Men aja, skolan tar en massa tid nu, och jag vill inte gå i 8an, vill börja på gymnasie nu, vet inte riktigt varför. För det är ju inte lättare på gymnasie, men jag orkar bara inte med att gå i 8an eller ens 9an och alla NP...
Hur som helst, igår var vädret underbart, så jag drog ut mig och vovven på en runda ;) Imorgon är det ridning på HFRK, sen åker jag direkt till Skotti och rider han lite, får hitta på nåt skojj att göra med lille ponnyn :)


xoxo emma.


Viarp
DATUM: 2011-04-10 | TID: 16:41:52 | KATEGORI: Allmänt

Var på viarp vid 12 tiden, vi skulle ha träning till påskshowen, och jag red Kairon, sjukt längesen jag red han, så söt han är. :) Träningen gick jättebra, kommer bli en grymt bra show säger jag bara! Hoppas ni som bor i närheten Helsingborg kan komma förbi och kolla på vår påskshow, tycker jag!




Lånar två bilder från Tina :)
Så nu sitter jag hos Emma, vi ska se om vi hittar nåt ställe att sommarjobba på, hoppas på det bästa!



Lördag 9/4
DATUM: 2011-04-09 | TID: 22:28:00 | KATEGORI: Allmänt

Var hos Skottas idag, red ut en mysig runda med både skritt, trav och galopp :) Ponnyn skötte sig superbra, fast att det blåste så var han bara lite pigg. Så vi hade myspys tsm ♥ Sen åkte jag hem och bytade snabbt om sen hämtade vi upp Emma och Tina, åkte till hfrk där 2orna hade en show som var super bra! :) Fotade inget, kameran var inte med för ja, det hade inte blivit några bra bilder ändå ;) Hehe.
Det blir att för detta inlägget, ha det ! :D



Försöker uppdatera så gott jag kan
DATUM: 2011-04-08 | TID: 19:55:19 | KATEGORI: Allmänt

Men internet vill bara inte funka, så jag är fast med mammas data där jag inte har några bilder eller nåt alls, en aning tråkigt. I know. :( men jag får hoppas att det blir fixat snart iaf.



Hur som helst, spenderade jag min eftermiddag med Emma och Tina. Mys. Imorgon ska jag sticka till Skotti och rida ut, om vi inte blåser iväg ;) Kanske åker på HBG's ridgymnasies show som 2orna annordnar, får se hur det blir ;) Hörs mer senare när internet funkar,


en bild ni redan sett, men den är så härlig! :D


Onsdag 6/4
DATUM: 2011-04-07 | TID: 20:25:12 | KATEGORI: Allmänt

Skolan var helt ok, hade bara två lektioner på hela dagen, rätt skönt kan jag säga ;) Sen ridningen då, hade Montoto faktiskt, ville ha Hugo men han skulle redan gå tre lektioner, menmen. :( Montoto är ju väldigt duktig i hoppning, hoppar exakt allt, det är bara att styra henne så fixar hon resten. Men i dressyren är hon helt annorlunda, har högt huvud och bara ökar hela tiden. Så jag bestämde att jag skulle ha gummiband på henne - Och shit vilken skillnad från sist jag red henne utan nåt. Montoro gick helt underbart redan från början ända fram till slutet, så jag är sjukt nöjd med henne. :) Vi jobbade mycket på volten, men i slutet övade vi halt uppe på medellinjen också, och det gick jättebra! ;) Så jag är jättenöjd med lille ponnyn.


tycker denna bilden är rätt passande där båda ponnysar är med på bilden.

Sen åkte jag o Nilla direkt till stallet, mockade först till Skotti, sen red jag över till Elvan. Nilla hade byggt upp lite hinder, två bommar på sockerbitar på ena sidan av båda volter, sen ett kryss vid långsidan med en bom före - så det blev som en mini studs för Skottas. Början hittade jag inte takten, men med lite hjälp av Nilla fick vi till det på slutet och han hoppade super ! :D Riktigt nöjd efter ridpasset! :)


Återigen, i'm sorry...
DATUM: 2011-04-05 | TID: 20:15:24 | KATEGORI: Allmänt

Internet funkar inte igen, gaah vad jag blir irriterad på det! Hur som, igår va jag hos Skotti, jag o Nilla red ut en rätt lång runda, vid en bäck. Super mysigt, och Skottas var pigg, tog en galoppsträcka också, och då var han jätte fin och lyssnade jätte bra! :) Imorgon är det ridning, Hugo då ofc, sen åker jag till Skottas direkt med Nilla från HFRK, hörs väl lite mer då om internet vill som jag :)


Hur ska en blogg vara?
DATUM: 2011-04-02 | TID: 22:09:45 | KATEGORI: Allmänt

Jag läser lite här och var att folk berättar hur dom tycker en bra blogg ska vara osv, och då kan dom göra en meters lång lista om vad man ska skriva om, och vad man inte ska skriva om och allt de shitet. Men vad jag tycker är en bra blogg är då en bloggare som är sig själv, inte bryr sig om ifall andra tycket man härmas. Dvs att dom gör sin grej.


bild på bara några av alla bloggar jag läser.

Men det jag menar är att man ska vågra skriva och berätta vad man vill i sin blogg, för det är ju sin egna så varför ska man då bry sig om vad andra säger för negativt?
Så, kortfattat: En bra blogg är byggd på hur bloggägaren är.


Jag är med och tävlar....
DATUM: 2011-04-02 | TID: 21:37:35 | KATEGORI: Allmänt



Klicka HÄR för att komma till tävlingen.
Jag är med och tävlar om en John Whitaker hjälm hos www.SuperSuperShop.blogg.se, vinnaren väljer färg, storlek och med eller utan swarovski kristaller på rosetten! Var med och tävla du också!

GRYM PLAN PÅ G!
DATUM: 2011-04-02 | TID: 21:20:56 | KATEGORI: Allmänt

Åh detta kommer bli grymt! En hemlis sålänge, men ni kommer märka vad det är snart! :D


Andra April Tvåtusenelva
DATUM: 2011-04-02 | TID: 20:34:41 | KATEGORI: Allmänt

Grymt mycket förlåt att jag aldrig fixade några inlägg, nu SKA jag göra dom! Men vädret va fint så datan fick vila lite från mig. Jag stack faktiskt ut och gick/sprang en runda på nästan 1h, riktigt skönt faktiskt! :D Men trött blir man efteråt, aja sånt får man tåla. Sen drog jag ner till duschen efter min träning, och har kollat på två ponnyakuten avsnitt jag missat när internetet inte funkade ;)



Så nu ska jag ta o fixa lite inlägg, för en gångs skull.


Tävling hos Julia
DATUM: 2011-04-02 | TID: 15:05:49 | KATEGORI: Allmänt


Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

God morgon på er alla
DATUM: 2011-04-02 | TID: 11:10:23 | KATEGORI: Allmänt

Vaknade för ca 1h sen, käkat frukost och nu sitter jag här vid datan, som vanligt hehe ;) Idag ska jag ringa runt lite överallt om sommarjobb, hoppas på det bästa!
Ska även fixa lite roliga inlägg nu, om jag bara kommer på nåt att skriva om :)


jag bjuder er på denna bilden, bättre än inget ;) 


p.s.
DATUM: 2011-04-01 | TID: 23:15:09 | KATEGORI: Allmänt

Fredrika från Ponnysmurfarna ska hjälpa mig med en ny design/header, tack så mycket ! :D


1 april, redan
DATUM: 2011-04-01 | TID: 22:03:00 | KATEGORI: Allmänt

Gud va tiden går fort asså.. Ibland känns det som om man inte hinner med allt man planderar att göra. Att man har för mycket att göra. Just nu är det så, det känns som om jag har tusen saker att göra varje dag men hinner knappt med två, usch. Så därför drabbas bloggen ibland, tyvärr men nu ska jag göra så gott jag kan för att hinna med bloggen oxå, lovar er. :)



Annars är allt super, har inte mycket att blogga om ikväll, men imorgon så SKA ni få en massa inlägg, annars är det fy på mig. Så, som sagt blir det super update imrn, har ingen ork att sitta o skriva massa nu.


xoxo, emma.