Pikant 4/5
2011-05-04 / 19:39:46 / Allmänt

Nytt hästnamn som rubrik, kul va? :) Skulle ridit Hugo idag, men dom fick göra en massa ändringar med hästar på ridskolan, iaf så frågade Helen om jag ville rida Pikant barbacka idag för han har fått skav av sadeljorden. Har aldrig ridit honom innan men aja. Vi hade markarbete, 4 st bommar på ena långsidan utlagda till slalom och på kortsidan 3 travbommar.
Pikant är bara 7 år, eller ja- bara o bara men han är inte superutbildad vad jag vet. Hur som helt så var han supermysig att rida barbacka på, lite seg men det gick ändå.


Pikant, höstas.
© Emma Berg, jag.

I höger varvet gick allt super, han böjde sig jätte duktigt osv. Vänster var dock lite svårare, galoppen i vänster blev rätt ut sagt bara skit men vid något tillfälle gick galoppen fint. Över bommarna lyfte han inte dom små tassarna så mycket han snubblade lite lätt över dom, men efter ett tag hittade jag takten och vi kom över bommarna super! :D Och ja, högervarvet funkade super i alla gångarter som jag sa innan. :) Och mot slutet böjde han sig super till vänster, fick trixa lite men det gick och Pikant var så duktig.
Så jag är väl rätt nöjd över hur det gick, kunde gått lite bättre i vänstervarvet, rider gärna han igen någon gång till om inte mer.


♥ SKRIVET AV Rebecca

Vi har en tävling där du kan vinna ett par ridhandskar, var gärna med! http://ridersjumping.blogg.se/2011/may/bloggtavling-2.html#comment



Kram :)! Och ursäkta om du ej vill ha sådana kommentarer.

DATUM: 2011-05-05 | TID: 22:23:43
BLOGG/HEMSIDA: http://ridersjumping.blogg.se/
♥ SKRIVET AV STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

söt. är han din?

DATUM: 2011-05-06 | TID: 12:08:34
BLOGG/HEMSIDA: http://stockholmsjenna.blogg.se/
♥ SKRIVET AV Madeleine Johansson

SV: haha? jag vet väl att det var en överdrift, det är rätt så uppenbart att 90% inte kunde ha blivit uteslutna.. jag trodde bara att alla läsare fattade att jag överdrev? :P



förlåt men, varför sitta och räkna? som sagt är det sjukt uppenbart, och jag VET att jag överdrev.. jag är inte dum, men tack ändå.

DATUM: 2011-05-07 | TID: 22:10:41
BLOGG/HEMSIDA: http://showjumpers.blogg.se/
♥ SKRIVET AV Felizia

Sv; palla att du sitter och räknar ? XD

men 4 nollor av alla i dív I säger väl sitt?

DATUM: 2011-05-07 | TID: 22:31:01
BLOGG/HEMSIDA: http://showjumpers.blogg.se/



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?